OZON BEHANDELING AUTO

DE MEEST GRONDIGE GEURBEHANDELING

Professionele airco service

Klaar terwijl je wacht

Scherpe all-in prijs

Professionele airco service

Klaar terwijl je wacht

Scherpe all-in prijs

Ozon behandeling auto Rotterdam

Een fris ruikende auto? Kies voor een ozon behandeling! Het is bijna niet te vermijden dat er na een tijdje in de auto een minder frisse geur hangt. Dit is het gevolg van onder meer huisdieren aan boord, roken in de auto, afval (lege snoeppapiertjes, blikjes, friteszakjes) en bacteriën en schimmels. De onaangename lucht kan van bekleding komen maar ook je airco kan een vieze geur verspreiden.

Het is niet alleen onprettig om in een vies ruikende auto te rijden, het is ook ongezond. Bij Airco2Go in Rotterdam kies je uit een Airco geurbehandeling of een ozon behandeling. De ozonbehandeling is de allerbeste remedie tegen vieze geurtjes. Is een airco geurbehandeling niet genoeg? Combineer het dan samen met een ozon behandeling voor het meest frisse resultaat in de auto.

Wat is een ozon behandeling

Met een ozon behandeling auto wordt het luchtcirculatiesysteem van de auto gereinigd en gedesinfecteerd. Hierbij wordt Biopure Steraline toegepast en in de roosters gespoten. Een muffe of ronduit vieze aircogeur wordt veroorzaakt door de groei van bepaalde slechte bacteriën op de verdamper en in het luchtkanaalsysteem. Een desinfecterende aircoreiniger is soms ook een oplossing maar toch werkt dit vaak niet volledig en worden niet alle slechte bacteriën gedood. Het resultaat is dan dat de geur snel weer terugkomt.

Steraline Aircon BioPure

Steraline Aircon BioPure is een onderhoudsreiniger voor aircosystemen en werkt op basis van probiotische reiniging. De aircoruimte wordt gevuld met positieve bacteriën, die geen nare geur verspreiden. Dit voorkomt dat de slechte bacteriën zich verder kunnen vermenigvuldigen. Na enkele dagen zijn de nare geurtjes volledig verdwenen!

We pakken het bij de wortel aan

Waar andere methodes de geur slechts verdoezelen, pakt de methode van geurverwijdering van Airco2Go met een ozon behandeling het probleem bij de wortel aan. Omdat ozon een gas is, wordt elke ruimte in het interieur behandeld. Ook reinigt dit systeem de luchtkanalen van je auto, zodat ook deze bacteriën totaal verdreven worden.

Wanneer is een ozon behandeling van je auto nodig

Een ozon behandeling auto wordt ook wel een spa behandeling auto genoemd. Logisch, want het is echt een weldaad om in een schone en fris ruikende auto te stappen. Vaak wordt gekozen voor een ozon behandeling als er plannen zijn de auto te verkopen. Een nieuwe eigenaar zit niet te wachten op een auto die stinkt. Je kunt met de spa behandeling rooklucht verwijderen, brandlucht verwijderen, het luchtcirculatiesysteem volledig ‘resetten’ qua geur en natuurlijk allerlei andere vieze geurtjes te lijf gaan. Niet alleen bij verkoop maar ook voor jezelf is zo’n ozon behandeling heel fijn. Je stapt weer in een frisse schone auto!

Airco onderhoud voor je auto

Goed onderhoud van de airco in je auto is belangrijk. Niet alleen voor rookgeur uit auto verwijderen, of andere geuren, maar ook om goed te kunnen koelen in de warme zomerperiode. En niet te vergeten: ook tijdens de wintermaanden moet je airco goed werken! Je wilt immers snel van beslagen ruiten af en dat doe je met een krachtig werkende airco.

Airco2Go biedt alles voor je airco: van airco check tot geurbehandeling, ozonbehandeling, airco bijvullen en reparatie. Vaak kan je er op wachten én je hebt vooraf altijd volledig inzicht in de kosten.

Airco check bij Airco2Go

Jaarlijks je airco laten nakijken is een prima idee. Met een airco check weet je meteen of alles nog in orde is en goed werkt. Je airco wordt gecontroleerd op verschillende punten; zo worden alle onderdelen nagekeken en wordt de airco bijgevuld indien nodig. Ook de compressor van het aircosysteem wordt gecontroleerd op verstoppingen en lekkages. Soms moet er meer gebeuren om je airco weer goed te laten werken of om af te komen van vieze geurtjes. Als de ventilatie auto stinkt, dan kan je kiezen voor een geurbehandeling of een ozon behandeling.

Auto airco servicebeurt

De airco servicebeurt is de beste manier om je airco te onderhouden. Hiermee voorkom je in de meeste gevallen reparaties aan een kapotte airco. En dat scheelt natuurlijk in de kosten. Tijdens de all-in onderhoudsbeurt wordt de olie van de airco ververst en bijgevuld. Ook de olie van de compressor wordt ververst en bijgevuld. Er wordt een onderhoudsrapport opgesteld én je krijgt een lekker gratis autogeurtje. Kies je na een airco check alsnog voor de servicebeurt? Je hoeft de airco check dan niet te betalen.

Geurbehandelingen voor je auto

Bij Airco2Go kan je uit verschillende geurbehandelingen kiezen. Een korte geurbehandeling van 20 tot 30 minuten, samen met de servicebeurt. Deze geurbehandeling zorgt er voor dat je weer een tijd vooruit kunt in een frisse auto.

Wil je meer dan dat? Kies dan voor de ozon behandeling. Een intense reiniging waarmee je lange tijd af bent van allerlei vieze geurtjes. Wij gebruiken hiervoor een speciaal en professioneel ozon apparaat waarmee we geweldige resultaten kunnen beloven. Je auto ruikt super fris en het is veel beter voor je gezondheid. Je ademt immers geen vieze luchtjes, inclusief bacteriën en schimmels meer in!

Reparatie airco

Soms is het niet anders; de airco werkt niet goed of helemaal niet meer. Dit merk je onder meer aan rare geluiden uit de airco, een vieze lucht uit de airco of het systeem koelt niet of niet goed meer. Door te kiezen voor regelmatig onderhoud kan je voorkomen dat de airco stuk gaat. Is je airco stuk, dan stellen we eerst een diagnose. Vervolgens laten we je weten wat airco reparatie van de airco kost. Je komt dus nooit voor financiële verrassingen te staan.

Klaar terwijl je wacht

De meeste airco behandelingen duren bij ons niet langer dan 30, maximaal 45 minuten. Reparaties kunnen langer duren maar dat communiceren we uiteraard tevoren met jou. Het is dus heel goed mogelijk om even te wachten onder het genot van een kop koffie. Wij voeren in 20-30 minuten een airco check uit. Een onderhoudsbeurt duurt 30 minuten en als je ook een geurbehandeling wilt dan duurt het in totaal 40 minuten. De ozon behandeling duurt ook 30 tot 40 minuten.

Afspraak maken voor een ozon behandeling

Wil jij ook het beste voor je auto en airco? Wil je zeker zijn van een geurvrije, geluidsvrije en optimaal werkende airco, kom dan langs voor een airco check, geurbehandeling/ozon behandeling of voor een servicebeurt. Je kunt online een afspraak maken maar ook gewoon langskomen. Maak je een afspraak online? Vermeld dan het kenteken van je auto!
Goed om te weten: Wij hebben veel ervaring en werken met zowel gebruikte als nieuwe onderdelen.

Ozon behandeling in Rotterdam

Maak een afspraak voor een Ozon behandeling op onze vestiging in Rotterdam. Het duurt 30 tot 45 minuten en wordt uitgevoerd door een specialist.

Airco prijslijst

Geen verrassingen achteraf! Bekijk onze scherpe prijzen en wat er per service inbegrepen zit.

Bekijk Prijslijst

Onze Airco diensten

Hieronder een overzicht van onze auto airco diensten

In heel Nederland een ozon behandeling laten uitvoeren

Wij voeren een ozon behandeling uit voor klanten uit heel Nederland. Ook als je gevestigd bent in de regio van Rotterdam, Gorinchem, Limburg, Tilburg, Leiden, Nijmegen of Eindhoven, Utrecht, Barendrecht, Spijkenisse kun je bij ons terecht. Staat uw stad of regio niet in de lijst hieronder? Dat maakt niet uit! Onze ozon behandelingen zijn beschikbaar in heel Nederland! Maak direct een afspraak!

 • Ozonbehandeling Rotterdam
 • Ozonbehandeling Rhoon
 • Ozonbehandeling Maassluis
 • Ozonbehandeling Ridderkerk
 • Ozonbehandeling Barendrecht
 • Ozonbehandeling Gorinchem
 • Ozonbehandeling Spijkenisse
 • Ozonbehandeling Schiedam
 • Ozonbehandeling Zwijndrecht
 • Ozonbehandeling Hellevoetsluis
 • Ozonbehandeling Dordrecht
 • Ozonbehandeling Delft
 • Ozonbehandeling Roosendaal
 • Ozonbehandeling Bergen op zoom
 • Ozonbehandeling Gouda
 • Ozonbehandeling Alphen aan den Rijn
 • Ozonbehandeling Oss
 • Ozonbehandeling Zoetermeer
 • Ozonbehandeling Vlaardingen
 • Ozonbehandeling Berkel en Rodenrijs
 • Ozonbehandeling Krimpen aan den IJssel
 • Ozonbehandeling Oud Beijerland
 • Ozonbehandeling Pijnacker
 • Ozonbehandeling Papendrecht
Boek direct een afspraak