AIRCO REPARATIE

EEN GOED WERKENDE AIRCO

Professionele service

Klaar terwijl je wacht

Scherpe all-in prijs

Professionele service

Klaar terwijl je wacht

Scherpe all-in prijs

Airco reparatie Rotterdam

Het is geen optie om zonder airco te zitten als het warm is. Heeft je auto airco problemen of werkt hij niet meer? Breng je auto langs of vraag een offerte aan om een airco reparatie uit te laten voeren.

Specialist in airco reparatie

Sinds 2011 werken wij 6 dagen in de week met auto airco’s. Daarmee kunnen wij snel achterhalen wat er defect is en hierna de airco professioneel laten repareren. Werkt je airco niet meer? Weet je al wat er stuk is aan jouw airco systeem? Vraag gerust een offerte op en krijg inzichtelijk wat het kost om de airco vakkundig te laten repareren. Als je nog niet weet wat er aan de hand is met je airco systeem, kun je langskomen in onze airco vestiging in Rotterdam. Tijdens de airco check bespreken we de mogelijkheden en weet je van te voren precies waar je aan toe bent.

Wanneer een airco laten repareren?

  • Indien je merkt dat de airco minder koelt;
  • Indien je merkt dat er vreemde geluiden uit de airco komen;
  • Indien je airco helemaal niet meer koelt;
  • Indien je vieze geurtjes uit de airco ruikt;

Wat hebben wij van te voren nodig voor een airco reparatie?

Stuur bij de offerte aanvraag of contactformulier het kenteken van de auto mee. Dan kunnen wij een betere inschatting van de kosten maken.

Airco reparatie in Rotterdam

Is de airconditioning in je auto toe aan een reparatie? Laat deze dan zo snel mogelijk repareren. Stuur je offerte aanvraag of andere vraag via het contactformulier of kom langs in onze airco vestiging in Rotterdam.

Airco prijslijst

Geen verrassingen achteraf! Bekijk onze scherpe prijzen en wat er per service inbegrepen zit.

Bekijk Prijslijst
Boek direct een afspraak