AIRCO CHECK

VOORKOM HOGE REPARATIE KOSTEN

Professionele service

Klaar terwijl je wacht

Scherpe all-in prijs

Professionele service

Klaar terwijl je wacht

Scherpe all-in prijs

Airco check Rotterdam

Merk je dat je airco niet meer zo koel wordt als voorheen? Dan is het aan te raden om de auto airco installatie te laten controleren. Wij voeren een professionele en uitgebreide airco check uit zodat je hoge reparatiekosten kunt voorkomen. Ook kunnen wij de airco bijvullen en de airco reinigen.

Waarom een airco check?

Het is belangrijk dat je de airco van je auto jaarlijks laat controleren. Zowel voor het optimaal functioneren van de airconditioning als voor je eigen veiligheid, is het verstandig de airco professioneel te laten onderhouden. Ruik je vieze geurtjes of koelt de airco niet meer goed? Dan is het belangrijk om contact op te nemen. Als je de airconditioning niet tijdig laat bijvullen of reinigen is de kans groot dat de airco defect raakt en je deze moet laten repareren.

Hoe vaak moet mijn airco gecontroleerd worden?

Wij adviseren om iedere twee jaar een airco check te laten uitvoeren. Hiermee voorkom je dat de airco niet goed meer koelt, of dat er vieze geurtjes ontstaan.

Wanneer een airconditioning check?

  • Indien je merkt dat de airco minder koelt;
  • Indien je airco helemaal niet meer koelt;
  • Indien je vieze geurtjes uit de airco ruikt;
  • Preventief een tweejaarlijkse airconditioning check.

Wat voeren wij uit bij een Airco check?

Wanneer je een airco check uit laat voeren weet je niet alleen of bijvullen noodzakelijk is, maar ook of de andere onderdelen van de airco nog voldoende functioneren. Denk hierbij aan de compressor van het airco systeem. Het kan ook zo zijn dat u last heeft van nare geurtjes of een muffe lucht uit de airco. In dit geval is airco service noodzakelijk. Tijdens dit onderhoud aan de airco van de auto wordt o.a. de verdamper grondig gereinigd waardoor schimmels en bacteriën minder kans hebben om te groeien. Na deze zogenaamde opfrisbeurt zijn de vervelende geurtjes verleden tijd en het airco systeem bijgevuld.

Blijkt bij de airco check dat uw aircosysteem nog goed werkt, dan kunt u alsnog kiezen voor een airco service beurt en dan betaald u alleen de airco service in plaats van de airco check.

Airco laten controleren in Rotterdam

Is de airco in je auto toe aan een airconditioning controle? Maak dan een afspraak bij onze vestiging in Rotterdam.

Airco prijslijst

Geen verrassingen achteraf! Bekijk onze scherpe prijzen en wat er per service inbegrepen zit.

Bekijk Prijslijst
Boek direct een afspraak