AIRCO GEURBEHANDELING

VOORKOM NARE GEURTJES

Professionele airco service

Klaar terwijl je wacht

Scherpe all-in prijs

Professionele airco service

Klaar terwijl je wacht

Scherpe all-in prijs

Airco geurbehandeling Rotterdam

Muffe geurtjes die de auto in worden geblazen kunnen ongemakkelijk en ongezond zijn. Zowel in de situatie dat je er langer mee rond rijdt, maar ook als je jouw auto wilt verkopen. Frisse auto’s aan de binnen- en buitenkant maken meer kans op verkoop. Met een airco geurbehandeling van 10 tot 15 minuten ruikt jouw auto weer helemaal fris.

Waarom een airco geurbehandeling?

Het ventilatiesysteem van je auto is de plek waar vieze geuren vaak blijven hangen en weer terug de auto ingeblazen worden. Deze vieze geuren kun je aanpakken met een airco geurbehandeling. Daarbij wordt er een BIOPURE STERALINE toegepast in de roosters ingespoten en een auto geurtje meegegeven. Aangezien het een specialistische behandeling is adviseren wij om langs te komen en het niet zelf te proberen.

Professionele geurreinigers

Een muffe airco geur wordt veroorzaakt door de groei van bepaalde “slechte” bacteriën op de verdamper en in het luchtkanaalsysteem. Een desinfecterende aircoreiniger werkt vaak onvolledig, waardoor niet alle slechte bacteriën worden gedood. Dit heeft als resultaat dat de geur snel weer terugkomt en dat bacteriën mogelijk resistent worden tegen de betreffende behandeling.

STERALINE Aircon BioPure is een onderhoudsreiniger voor aircosystemen en werkt op basis van probiotische reiniging, in tegenstelling tot desinfectie. Dit houdt in dat de airco ruimte wordt gevuld met positieve bacteriën, die geen nare geur verspreiden. Deze voorkomen dat de slechte bacteriën zich verder kunnen vermenigvuldigen en leggen beslag op de beperkte voedingsbodem. Hierdoor zal na enkele dagen na de airco geurbehandeling de nare geur volledig verdwenen zijn en dit effect houdt tot zes maanden na gebruik aan.

Auto geurbehandeling in Rotterdam

Is je auto toe aan een geurbehandeling? Maak dan een afspraak bij onze vestiging in Rotterdam.

Airco prijslijst

Geen verrassingen achteraf! Bekijk onze scherpe prijzen en wat er per service inbegrepen zit.

Bekijk Prijslijst

Onze Airco diensten

Hieronder een overzicht van onze auto airco diensten

Boek direct een afspraak