AIRCO BIJVULLEN

VOORKOM EEN DEFECTE AIRCO

Professionele service

Klaar terwijl je wacht

Scherpe all-in prijs

Professionele service

Klaar terwijl je wacht

Scherpe all-in prijs

Airco bijvullen Rotterdam

Koelt je airco niet meer zo goed als voorheen? Of ruik je vieze geurtjes als je de airco aanzet? Dan is het tijd om de airco bij te vullen. Voor €59,- krijg je een professionele Airco Servicebeurt bij Airco2go inclusief onderhoudsrapport.

Waarom moet je de airco bijvullen?

De airco is één van de systemen in je auto die elke dag gebruikt wordt. Op warme dagen in de zomer zorgt de airco voor verkoeling, en op koude dagen in de winter zorgt de airco ervoor dat je ruiten niet beslaan. Hierdoor houd je goed zicht op de weg en rijd je dus veiliger.

Hoe vaak moet de airco bijgevuld worden?

Als je de airco dagelijks gebruikt verlies je ongeveer 10% koelmiddel per jaar. Als er te weinig koelmiddel in het aircosysteem zit heeft dit veel invloed op de prestaties van de airco. Daarbij neemt ook de kans op een defect aan de airco toe als het vullingspercentage onder de 70% komt. Het is daarom belangrijk om iedere 2 jaar een airco check te laten uitvoeren en de airco bij te vullen. Laat jouw airconditioning professioneel bijvullen bij Airco2go voor goede service en een scherp tarief.

Wanneer airco bijvullen?

 • Indien je merkt dat de airco minder koelt;
 • Indien je airco helemaal niet meer koelt;
 • Indien je vieze geurtjes uit de airco ruikt;
 • Preventief een twee jaarlijkse airco check.

Wat doen wij precies bij een airco service beurt?

 • Leeghalen koudemiddel
 • Vacumeren
 • Bijvullen Pag olie met DYE & eBOOST
 • Controle drukken
 • Controle werking aircocompressor (diagnose)
 • Bijvullen airco (r134a koelmiddel + lekvloeistof)
 • Printen van onderhoudsrapport
 • Inclusief gratis autogeurtje

Hoe gaan wij te werk?

Bij binnenkomst wordt je auto aangesloten op een van onze gecertificeerde airco vulstations. Terwijl wij aan de slag gaan kun je gerust plaatsnemen en genieten van een kop koffie. Alvorens het airco bijvullen wordt het airco systeem eerst leeggehaald. Zowel gas als olie worden grondig gereinigd. Na het proces van leeghalen wordt het airco gas bijgevuld en de airco ingesmeerd met smeerolie. Dit hele proces neemt ongeveer 20 minuten in beslag.

Om nare geurtjes te voorkomen neem je een steraline aircon biopure Airco geurbehandeling. Dit duurt slechts 10 tot 15 minuten extra.

Airco bijvullen? Wat wordt er precies gedaan?

Tijdens het bijvullen van de airco vullen we niet alleen het koudemiddel in je airco systeem. We controleren elk onderdeel visueel. Daarnaast wordt de fluoride olie en koudemiddel ververst en en/of bijgevuld. Achtergebleven vocht wordt uit de airco verwijderd of gevacumeerd. Ook controleren we het complete systeem op functioneren. Ook kun je naast de airco service een geurbehandeling laten doen voor een complete opfrisbeurt. De extra kosten voor een geurbehandeling bedragen €25,-

Airco laten bijvullen in Rotterdam

Is de airconditioning in je auto toe aan een onderhoudsbeurt? Maak dan een afspraak bij ons filiaal in Rotterdam.

Service-sticker

Na een airco service beurt wordt jouw auto voorzien van een Airco2Go service-sticker zodat de onderhoudsgeschiedenis duidelijk herkenbaar is voor jou en de service monteurs. Op de sticker staat de volgende onderhoudsdatum vermeld:

airco2go

Airco service beurt alle seizoenen

Waarom is een goede airconditioning belangrijk in alle seizoenen? Dankzij de airco blijf je bij zomerse temperaturen heerlijk koel. De rest van het jaar helpt de airco om de ruiten razendsnel te ontdoen van dampen. En dat doet een airco eigenlijk beter als een blower, omdat airco lucht veel droger is. Voor de conditie van de airco is het ook verstandig om de airconditioning het hele jaar door te gebruiken. De circulatie van het koelmiddel zorgt namelijk tegelijk voor de smering van de compressor. Je voorkomt dus lekkages en daarmee onnodige reparatiekosten.

Airco prijslijst

Geen verrassingen achteraf! Bekijk onze scherpe prijzen en wat er per service inbegrepen zit.

Bekijk Prijslijst
Boek direct een afspraak